B2B Webshop

Kwaliteitsvolle producten die

het leven en werken aangenaam
en comfortabel maken.

Als importeur-groothandel bieden wij aan de retail en industrie kwaliteitsvolle producten aan die het leven en werken in de keuken en het huishouden aangenaam en comfortabel maken. Dit realiseren wij op een professionele manier, met duurzame en trendy producten, en met respect voor de mensen en de omgeving waarmee wij in relatie staan. Wij hopen op deze manier een bijdrage te zijn tot een plezierig levenscomfort bij u thuis.

Exclusieve verdeler van verschillende merken

Siloo fungeert als exclusieve verdeler van verschillende gekende merken. Denk hierbij aan Keeeper, Orthex, Linea… Wenst u meer informatie over prijzen, beschikbaarheden of producten? Contacteer ons snel!

Verschillende vertegenwoordigers op de baan

Wenst u meer uitleg over ons assortiment? Specifieke productvragen? We hebben verschillende vertegenwoordigers die met plezier langskomen om u het assortiment voor te stellen. De vertegenwoordigers volgen doorlopend opleidingen, waardoor ze steeds goed op de hoogte zijn van het assortiment en daardoor kunnen ze u deskundige uitleg verschaffen.

2 vestigingen, 2 locaties

Bent u van de regio van Kortrijk en wilt u iets bestellen vanuit Maldegem of omgekeerd? We hebben wekelijks verschillende malen intern transport, waardoor producten van de ene naar de andere locatie kunnen gevoerd worden maar u deze toch kunt afhalen bij de locatie het dichtst bij u thuis. Ter info: bestellingen kunnen ook steeds opgestuurd worden, rechtstreeks naar uw adres.